İYİ Parti'nin acı günü

İYİ Parti'nin acı günü

İYİ Parti Mersin Gençlik Kolları il Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Göktunç Sevingül hayatını kaybetti. Sevinçgül'ün vefatı üzerine İYİ Parti'nin önde gelen isimleri baş sağlığı mesajı yayınladı.

İYİ Parti Mersin Gençlik Kolları il Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ali Göktunç Sevingül bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Sevingül bir süredir tedavi gördüğü hastanede yoğun bakımda tutulmaktaydı.

Ali Göktunç Sevingül'ün vefatı üzerine İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Seymen Twitter'dan başsağlığı mesajı yayınladı. Seymen paylaşımında "Sözün bittiği yer. Partimizin Gençlik Kolları üyesi Mersin İl Gençlik Kolları STK ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Ali Göktunç Sevingül çok genç yaşta aramızdan ayrıldı. Kardeşimize Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Başımız sağolsun" açıklamasında bulundu 

İYİ Parti'nin acı günü

Sevingül'ün vefatına ilişkin bir paylaşım da İYİ Parti Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral dan geldi. Oral açıklamasında Genç kardeşimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine ve İYİ Gençlik’e başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin acı günü

İYİ Parti Gençlik Kolları Mersin İl Başkanlığı Sevingül'ün vefatının üzerine Meral Akşener ile olan bir fotoğrafını paylaşarak "İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn. Her şeyden önce canımızı,ciğerimizi, İYİ Parti Mersin İl Gençlik Kolları Stk ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Ali Göktunç Sevingül Hakk’a yürümüştür. Cenab-ı Allah kardeşimizin mekanını cennet eylesin.Yakınlarına sabır versin" açıklamasında bulundu.

İYİ Parti'nin acı günü

İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Aslıhan Elibol, Sevingül'ün vefatı üzerine Twitter'dan yaptığı paylaşımda Mersin Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı, dava arkadaşımız Ali Göktunç Sevingül'ün sonsuzluğun sahibine ulaştığını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Rabbim mekânını cennet eylesin. Başımız sağ olsun..." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin acı günü