'Kadın yüz vermezse taciz olmaz' diyen Ekinci'den, skandal İmamoğlu paylaşımı

'Kadın yüz vermezse taciz olmaz' diyen Ekinci'den, skandal İmamoğlu paylaşımı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabı üzerinden 'halkı kin ve düşmanlığa teşvik' edecek bir Ekrem İmamoğlu paylaşımı yaptı.

Yurt Haber Merkezi

Mazbatası hukuksuz bir biçimde elinden alınan CHP'nin İBB Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir esnafı ziyareti sırasında, mekanda bulunan bir çalışanla beraber, Kanal 7 muhabirinin kendisini zor duruma düşürmek için montajlanmış görüntülerde yer alan ifadeleri ortaya atmaya çalışması üzerine, İmamoğlu videonun orjinalini açıp, kendilerine izletmek istemişti. 

Ancak AKP'li sosyal medya trolleri tarafından mesele neredeyse İmamoğlu'nun, montajı gerçek zanneden çalışana 'saldırdığı' iddialarını taşıyacak kadar ileri boyutlara ulaşmıştı. Meseleye sosyal medya üzerinden tepki gösteren yurttaşlar, artık konuyu ciddiye alamayıp komik görsellerle yanıt vermeye başlamıştı. 

AKP'nin sosyal medya fenomenlerinden biri olarak bilinen şarkıcı Tuğba Ekinci de, İmamoğlu'nun montajlanmış ifadelere gösterdiği tepkiye yönelik, suç içeren bir paylaşımda bulundu. 

Ekinci, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda; "Cesaretin varsa o eli tam kaldır... Korkak olma bu kadar" ifadelerine yer verdi. 

Şarkıcı Tuğba Ekinci daha önce de "Kuyruk sallamayan kadın tacize uğramaz" gibi bir ifadeyle, kadına yönelik tacizi ve şiddeti meşrulaştırarak; sosyal medyanın gündemine gelmişti. 

İşte o paylaşım: