Kaftancıoğlu'ndan AKP'li trollere yanıt: Sapık üyemiz değil

Kaftancıoğlu'ndan AKP'li trollere yanıt: Sapık üyemiz değil

Ülke gündemine oturan 'metrobüste taciz' görüntülerinin ardından, sosyal medyaya AKP'li hesaplarca, tacizcinin CHP üyesi olduğu iddiaları yayıldı. Partinin İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Dün öğle saatlerinde, Avcılar'da seyir halindeki metrobüste cinsel saldırıya uğrayan bir kadın, sosyal medya hesapları üzerinden tacizcinin görüntülerini barındıran videoları yayınlayarak, tacizciyi ifşa etmiş, sapık F.Ö bugün polis ekiplerince gözaltına alınmıştı. Konu hızlıca sosyal medyanın ve basın organlarının gündemine girerken, sapığın sosyal medya üzerinden paylaştığı gönderileri, CHP üyesi olduğu iddiasıyla yaygınlaştırmaya çalışan AKP'lilere, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. 

Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"İstanbul’da dün bir metrobüste yaşanan cinsel taciz olayından sonra sosyal medya platformlarında tacizci şahsın partimize üye olduğu iddia edilmiştir. Yaptığımız araştırmalar neticesinde zanlının partimize üye olmadığı tespit edilmiştir.

Kadına karşı istismar suçunu işleyen kim olursa olsun tavrımız bu konuda nettir. CHP olarak önceliğimiz kadına karşı şiddet ve istismar vakıalarında kadının üstün menfaatini korumaktır."

Cinsel saldırıyı gerçekleştiren sapığın ifşa edildiği görüntüler: