Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak mı?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Fettah Tamince’nin avukatlarıyla olan para transferinin incelenmesi gerektiğini belirterek, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var?” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanlığı’nın itirazı sonrası Fettah Tamince hakkında yeniden soruşturma açılmasıyla ilgili konuştu. Tamince ile avukatları arasındaki para transferinin incelenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, “Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Vicdanım da buna el vermiyordu ben bunu defalarca dile getirdi. Avukatlarla Fettah Tamince arasındaki parasal ilişkinin çok iyi bir şekilde irdelenmesi lazım. Acaba paranın gücüyle mi oluyor bu? Yoksa başka güçler mi var? Adalet Bakanlığı'nın itiraz etmesi sadece adaletin gerçekleşmesi adına önemli bir aşama."

KILIÇDAROĞLU CUMHURBAŞKANI ADAYI OLACAK MI?
Kılıçdaroğlu, gazetecilerin "Muharrem İnce 'Cumhurbaşkanlığı'na aday olabilirim' dedi. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizin aday olma gibi bir fikriniz var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"İlk iki soru şu anda gündemimizde olan bir soru değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğu zaman bakarız."