Kılıçdaroğlu’na hem ziyaret hem davet

Kılıçdaroğlu’na hem ziyaret hem davet

Başkan Selvitopu ve Yıldız, Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. 
Ziyareti sırasında Karabağlar Belediyesi’nin ilçede gerçekleştirdiği projelerle ilgili Genel Başkanı bilgilendiren Muhittin Selvitopu, önümüzdeki günlerde açılış ve temel atma törenleri gerçekleştirilecek pazaryeri, kültür merkezi ve park açılışları için de Kılıçdaroğlu’nu Karabağlar’a davet etti.

Belediyenin projeleriyle ilgili bilgi verdi

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçede hem yapımı tamamlanan çalışmalarla ilgili hem de önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek projelerle ilgili Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ayrıntılı bilgi verdi. Karabağlar Belediyesi’nin önem verdiği projeleri arasında yer alan ve 32 bin metrekarelik bir alana kurulacak “Gençlik Merkezi”yle ilgili projeyi de görselleriyle birlikte Kılıçdaroğlu’na tanıttı. 

Açılış ve temel atma törenine davet

Görüşme sırasında Kılıçdaroğlu’nu Karabağlar’da ağırlamaktan çok büyük memnuniyet duyacaklarını da belirten Selvitopu, yapımı tamamlanan ve önümüzdeki günlerde açılması planlanan “Şehitler Parkı”, Tahsin Yazıcı Mahallesi’ndeki Karabağlar’ın en büyük “Kültür Merkezi” ile ihalesi gerçekleştirilen “Yaşar Kemal Mahallesi Kapalı Pazaryeri” temel atma törenleri ve yeniden düzenleme çalışmaları devam eden “Barış Selçuk Parkı”nın açılışına davet etti.

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız ise ilçe ile ilgili referandum sürecini değerlendiren bir rapor ile ilçe başkanlığının faaliyetlerini Kılıçdaroğlu’na sundu. 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız’a verdiği bilgilerden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti, çalışmalarında başarılar diledi.