Kız öğrenciler hakkında skandal ifadeler kullanan dekan hakkında flaş gelişme!

Kız öğrenciler hakkında skandal ifadeler kullanan dekan hakkında flaş gelişme!

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi'nden Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, Twitter'dan kadınlarla ilgili olarak skandal bir paylaşımda bulundu.

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Ahmet Faruk Özdemir 'in twitterda bir kadına verdiği cevap tartışmalara neden oldu. Özdemir kadınlara hakaret niteliğinde yaptığı paylaşıma gelen tepkilerin ardından hesabını korumaya aldı.

Dekan Prof. Dr. Özdemir'den skandal paylaşım:

Bir başka Twitter kullanıcısına cevap veren Özdemir, "Sana bir gerçeği göstereyim. Senin zihniyetindeki kızlar senin zihniyetindeki öğretmenler tarafından üniversiteye gelene kadar ortaokul ve lisede patlatılarak geliyor ve hiç dile getirilmiyor. Bir düşün bakalım?" ifadelerinde bulundu.

ÜNİVERSİRTEDEN AÇIKLAMA GELDİ

Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in Twitter üzerinde bir kullanıcıya yazdığı mesaj, sosyal medyada büyük tepki çekti. Konuyla ilgili olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nden açıklama yapıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde görev yapan Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir'in Twitter üzerinde bir kullanıcıya yazdığı mesaj, sosyal medyada büyük tepki çekti. Prof. Dr. Özdemir, üniversitede okuyan genç kadınları hedef alan mesajına gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattı.

Konuyla ilgili olarak Süleyman Demirel Üniversitesi'nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada, "Twitter'da, Ahmet Faruk Özdemir ismi ile şahsi sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan öğretim üyesi hakkında Rektörlüğümüzce soruşturma başlatılmıştır. Adı geçen öğretim üyesinin üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. Şunu da belirtmek isteriz ki Rektörlüğümüz bu tür düşünceleri asla tasvip etmemektedir" denildi.

20 Haziran'da 00.25'te attığı bu Tweet sonrasında hesabını kapatan Özdemir'e Twitter kullanıcıları tarafından tepki yağdı.

İşte o tepkiler: