Komünistlerden açıklama: Bu bir onur meselesidir, Suriye'den elinizi çekin!

Komünistlerden açıklama: Bu bir onur meselesidir, Suriye'den elinizi çekin!

Suriye’nin kuzeydoğusuna operasyon yapacağını açıklayan AKP, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte hareket edeceğinin sinyallerini de verdi. TKP’nin Sesi’nde bugün Suriye emekçi halkının üzerinde oynanan kirli oyunlara işaret edilirken, egemen bir ülkenin sınırlarının ihlaline yönelik müdahalenin siyasal sorumluluğunun sonuçlarından bahsediliyor.

Türkiye Komünist Partisi'nin günlük sesli bülteni TKP’nin Sesi’nde bugün gündemde Suriye var.

Suriye’nin kuzeydoğusuna operasyon yapacağını açıklayan AKP, Özgür Suriye Ordusu ile birlikte hareket edeceğinin sinyallerini de verdi. TKP, bağımsız ve egemen bir ülkeye sahip olma arzusunda olan Suriye emekçi halkının üzerinde oynanan kirli oyunlara işaret ederken, egemen bir ülkenin sınırlarının ihlaline yönelik müdahalenin siyasal sorumluluğuna dikkat çekiyor.

TKP, iktidarın tüm planlarına karşı Suriye halkıyla dostluktan halkların kardeşliğinden yana olanları örgütlenmeye, bu planları boşa çıkarmaya çağırıyor.

#SuriyedenEliniziÇekin

7 Ekim 2019 linkleri:

SoundCloud: https://soundcloud.com/tkpninsesi/tkpnin-sesi-7-ekim-2019-pazartesi

Spotify Podcasts: https://open.spotify.com/episode/2F2WYX2hKEFmnsXCsQuVIz?utm_campaign=twitter-player&utm_source=open&utm_medium=twitter&autoplay=1&auto_play=true&t=0

Apple Podcasts: https://podcasts.apple.com/tr/podcast/tkpnin-sesi/id1472013604?l=tr

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=CM2mUkIo-yI