Liderlerden yeni yıl mesajları

Liderlerden yeni yıl mesajları

Liderler, 2020 yılı için yeni yıl mesajlarını paylaştı

İşte liderlerin yeni yıl mesajları, 

Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarihî hadiselere şahitlik edilen 2019 yılını geride bırakarak, çok daha güzel gelişmelerin hep birlikte yaşanacağı yeni bir yıla girileceğini belirterek; 2020 yılının Türkiye, Türk Milleti ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni yıl mesajında 2020 yılının ülkemize, bölgemize ve tüm insanlığa demokrasi, adalet, huzur, bolluk ve bereket getireceğine duyduğum inançla tüm yurttaşlarımıza mutluluk ve sağlık diliyorum. İnanın; 2020’de her şey çok daha güzel olacak" dedi.

Devlet Bahçeli ise, “Cumhuriyet’in yüzüncü yıldönümünün stratejik bir hazırlık evresi olacak 2020 yılında Türkiye’nin gücüne güç katacağı inancındayım. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle istikbalin parlak ufkunun aralanacağı, Cumhur İttifakı’nın samimiyetle, millet ve vatan sevgisiyle yoluna devam edeceği kanaat ve kararındayım” dedi.

İmamoğlu, “yenil yıl mesajına "2020 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın demokrasi adına, şehrimiz adına, ülkemiz adına daha da güzel bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun" dedi.

"Cumhuriyetimizin Başkent’i, Türkiye’nin kalbi, göz bebeğimiz Ankara’mızı hak ettiği noktalara taşımak, değerine değer katmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullanan Mansur yavaş ise

"Yeni başlangıçların yaşandığı, sevinç ve hüzünlerle iç içe geçen 2019 yılını geride bırakırken, geleceğe ümitle bakacağımız yeni bir yılı karşılıyoruz. “ dedi.