Marmara Üniversitesi'nde rezalet: Kampüs değil şantiye

Marmara Üniversitesi'nde rezalet: Kampüs değil şantiye

Marmara Üniversitesi 23 Eylül pazartesi günü itibariyle eğitim öğretim yılına başladı. Kampüsleri bu yıl Göztepe Kampüsü'ne taşınan hukuk ve iletişim fakülteleri öğrencileri, devam eden inşaat ve temizlik çalışmaları nedeniyle sabah kapıda kaldı.

Marmara Üniversitesi bugün itibari ile yeni döneme başladı.

Kampüsleri bu yıl Göztepe Kampüsü'ne taşınan hukuk ve iletişim fakülteleri öğrencileri yeni döneme rektörlüğün sürpriziyle merhaba dedi.

İnşaat çalışmalarının devam etmesi nedeniyle kampüse alınmayan öğrencilere temizliğin hala devam ettiği söylendi. Bir süre sonra rektörün açıklamasının ardından içeri alınan öğrenciler, sadece ilk katların kullanılabilir olduğunu gördüler.

Ayrıca, amfilerde sıraların olmayışı, kampüsün büyük inşaat malzemeleriyle dolu olması dikkatleri çekti.
 

''ZORLUKLARA GÖĞÜS GERMEK GEREK''
Rektörün bir heyet ile birlikte yaptığı açıklama ise yönetimin yaşanan gariplik konusunda öğrencilerle aynı fikirde olmadığını gösterdi. 

Açıklamada, zorluklara göğüs germek gerektiğini söyleyen rektör daha önce Haydarpaşa binasına girerken de bunlarla karşılaştıklarını ifade etti ve sabır diledi. 

TANITIM DERSLERİ ÜÇ HAFTA SÜRECEK
Öğrencilerin dekan yardımcısından öğrendiklerine göre derslik sayısının yetersizliği sebebiyle ilk üç hafta sadece tanıtım dersleriyle geçecek. 

Üniversiteden bazı fotoğraflar ise şöyle: