Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Meral Akşener'in sağlık durumu hakkında yeni gelişme

Yüksek ateş ve mide bulantısı nedeniyle cuma (27 Eylül) günü akşam Ankara Güven Hastanesi’ne giden ve doktorların müşade altına aldığı İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, taburcu oldu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e “viral enfeksiyon” teşhisi konulduğu ve doktorların “Dinlenmeniz gerekiyor, dinlenmeden bu hastalık geçmez” uyarısı üzerine hastanede gözetim altına alındığı belirtilmişti.

Akşener'in taburcu olmasının ardından, İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, basın mensuplarına bilgi verdi. Genel Başkanlarının cumartesi günü mide ağrısı şikayetiyle hastaneye geldiğini belirten Poyraz, tetkiklerin ardından viral enfeksiyon tespit edildiğini aktardı.

RESEPSİYONA KATILAMAYACAK
Tedavisi tamamlanan Akşener'in birkaç gün evinde istirahat edeceğini bildiren Poyraz, "Yoğun bir yasama dönemi başladığı için tekrar Genel Merkezde ve Meclis çalışmalarında bulunacak" dedi.

Poyraz, Akşener'in Meclis'te yarın akşam düzenlenecek resepsiyona katılamayacağını söyledi.

Akşener'in "Su içerken dikkatli olun" sözleriyle şebeke suyunu mu kastettiğinin sorulması üzerine Poyraz, şu yanıtı verdi:

"Bilemeyiz onu. Sanıyorum şebeke suyunda ziyade, tüm yıkamalarla ilgili özellikle meyve sebze yıkamalarını bir dikkat olması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü doktorlarımızın bize bahsettiği detaylar bununla ilgili. Genel Başkanımızın bu açıklaması doktorların kendilerine verdiği bilgi üzerine olmuştur."