MHP, çocuk istismarına karşı çalışma başlattı

MHP, çocuk istismarına karşı çalışma başlattı

Partisinin Arnavutköy'de düzenelediği toplantıda konuşan MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, çocuk tecavüzleri konusunda sert açıklamalar yaptı. “Eğer biraz vicdanınız varsa o küçücük bedenlere dokunan canilere hadım cezası, idam cezası gelsin” diyen Erdem, konu hakkında çalışma yaptığını duyurdu.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, toplumun çeşitli kesimlerinde meydana gelen toplumsal sorunları ve bu sorunların çözümü için MHP olarak ne gibi çalışmalar yaptıklarını anlattı. Konuşmasında Afrin operasyonuna da değinen Erdem, özellikle yurtdışında oluşturulmaya çalışılan yalan ve iftira lobisine dikkat çekti. Erdem,  "Eğer biz Türk askeri olarak sivil insanları katletmiş olsaydık bizim oradaki işimiz bir ay gibi kısa bir sürede biterdi" dedi.

'HADIM CEZASINI DESTEKLİYORUZ'

Cinsel istismar ve çocuklara tecavüzü değerlendiren Arzu Erdem, MHP olarak uzun zamandır üzerinde çalışılan “Hadım Cezasının”a desteği vereceklerini söyledi. MHP olarak bu konuda bir çalışma yapıldığını hatırlatan Erdem, "Eğer biraz vicdanınız varsa o küçücük bedenlere dokunan canilere hadım cezası gelsin, idam cezası gelsin. Önümüzdeki günlerde MHP olarak bizim meclisteki grubumuzun atacağı adımları takip etmenizi öneriyorum. Vatana ve millete ihanetin affı olamaz, çocuğa ve kadına istismarın affı olamaz, vahşice işlenen cinayetlerin affı olamaz. Bizler milletin sesiyiz, bizler milletin diline ve hislerine tercüman oluyoruz. Bizler sizlerin vebalini taşıyarak TBMM’de kamu vicdanının temsilcileri olarak o koltuklarda oturuyoruz. Bunun hakkını vereceğiz, vermeye de devam edeceğiz, aksi taktirde yataklarımızda rahat uyku uyuyamayız” dedi. (GazeteDamga)