Muharrem İnce pancar tarlasında…Köylü kadınlarla çapa yaptı

Muharrem İnce pancar tarlasında…Köylü kadınlarla çapa yaptı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, "Aziz milletimiz tedirgin olmayın. 24 Haziran’dan sonra aksaklıklar düzelecektir, düzelteceğiz. Türkiye sabit kur sistemlerinin tartışıldığı bir ülke olmayacaktır. Döviz ve faiz kontrol altına mutlaka alınacaktır" dedi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Aziz milletimiz tedirgin olmayın. 24 Haziran’dan sonra bu aksaklıklar düzelecektir, düzelteceğiz. Yatırım güvenliğini hep birlikte sağlayacağız. Türkiye sabit kur sistemlerinin tartışıldığı bir ülke olmayacaktır. Döviz ve faiz kontrol altına mutlaka alınacaktır" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Erzincan'a gelen CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, havalimanından kent merkezine geçerken, yol kenarında pancar tarlasında çapa yapan kadınları görüp, konvoyu durdurdu. İnce, kadınlarla birlikte çapa yaptı, bir süre sohbet etti.  

İnce, daha sonra yaptığı konuşmada, ekonominin duvara toslamak üzere olduğunu belirterek, "Ey aziz milletim, ey Ak Partili kardeşim, ey ülkücü kardeşim, ey HDP’li kardeşim, ey İYİ Partili kardeşim, ey Saadet Partili kardeşim. Kamyon duvara toslamak üzere. 16 senede başaramadıklarını, yine başaramayacaklar. Bugün Erzincan’a gelmeden önce, ekonomi kurmaylarımla birlikte saatlerce toplantı yaptım" dedi.