'Müslüman bir kez ısırıldığı delikten ikinci defa ısırılmaz'

'Müslüman bir kez ısırıldığı delikten ikinci defa ısırılmaz'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün yeni binasının açılış töreninde konuşuyor...

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne ait yeni binanın açılış töreninde konuşma yapan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şunları söyledi:

Sakalımızı kestiler o sakal daha güçlü çıktı. Biz ise onların kolunu kestik. Bir olalım, iri olalım, diri olalım birlik olalım. ,

S-400'lerimizi almaya başladık. alamaz dediler. Bir yerlere yerleştiremez dediler. Almanız doğru olmaz dediler. Bugün 8. uçak da geldi ve içindekileri boşaltmaya başladı. İnşallah Nisan 2020'de tamamlanacak. Şimdi hedef ortak üretimi Rusya ile beraber yapmak. 

Bir Müslüman bir kez ısırıldığı delikten ikinci defa ısırılmaz. Bizim de geçmiş itibariyle eksiklerimiz hatalarmız olabilir. Ama o delikten ikinci kez ısırılmamayı 2010 itibariyle yaptık yapıyoruz. Kamu kurumlarını terör öegütü sempatizanlarından ayırmak kadar, devletin içinde böyle bir yapıya müsade etmemek önemlidir. Bizim amacımız FETÖ'nün ekosistemini çökertmektir. Bu da liyakatten, ehliyetten geçiyor. 

Kendini devletin ve milletin üstünde gören hiçbir anlayışın bir daha buralarda hakim olmasına izin vermeyeceğiz. Sizler Türk Milletinin, Türkiye Cumhuriyeti devletinin polislerisiniz. Gerektiğinde canlarınız pahasına ülkenin birliği, beraberliği, bağımsızlığını, huzurunu korumakla mükellefsiniz. Sizler ve millet hep birlikte tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyerek geleceğe yürüyeceğiz. Arkanızda devletin, milletin ve elbette Cumhurbaşkanı'nın olduğunu unutmayınız. Bir kez daha 15 Temmuz gecesi şehadete yürüyenler başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet, minnetle yadediyorum. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyor, kendilerine Allah'tan hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.