Onedio'nun yandaş testine büyük tepki

Onedio'nun yandaş testine büyük tepki

Sosyal içerik platformu Onedio'nun paylaştığı AKP propagandası test sosyal medyada büyük tepki çekti.

Sosyal içerik platformu Onedio'nun paylaştığı "İstanbullulara Özel Test: Sen Aslında Ne Kadar İstanbullusun?" testi sosyal medyada büyük tepki aldı. 8 sorudan oluşan testin sonucunda, verilen cevaplar ne olursa olsun kullanıcılar 'Erdoğan'ın gönül belediyeciliği', 'Gönül adamı Binali Yıldırım' gibi AKP propagandalarıyla karşılaşıyorlar.

Test #YandaşOnedio etiketiyle sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerken, birçok kullanıcı Onedio'yu sosyal medyadan engellediklerine dair paylaşım yaptı. 

Test sonucunda kullanıcıların karşısına çıkan sonuç şöyle:

“Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen İstanbul’u sadece bilmiyor, adeta yaşıyorsun! İliklerine kadar İstanbullusun sen. Adeta sen İstanbul’a, İstanbul da sana ait! Gönüllerimizde taht kurmuș șehir: İstanbul! Ahh İstanbul, niceleri seni anlamadı. Seni anlamak gönül ișini bilmekten, memleket ișini bilmekten geçer. 1994’te Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği ile buluşan güzel İstanbul’da hizmetinize bir kez daha talibiz. Gönül adamı Binali Yıldırım İstanbul için geliyor! 31 Mart’ta yine gönüller kazanacak!”