Öztrak: Mehmetçiklerimiz radikal teröristlere bekçilik yapacak

Öztrak: Mehmetçiklerimiz radikal teröristlere bekçilik yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Faik Öztrak Suriye operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Öztrak, 'Emperyalist güçlerin bize önerdikleri yol çıkmaz yoldur' dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulunuyor. Öztrak, Suriye operasyonuna ilişkin olarak yaptığı açıklamada "Mehmetçiklerimiz radikal teröristlere bekçilik yapacak. Milyarlarca dolar kaynak yok yere harcanıp gidecek. Ortadoğu bataklığına girmeyin dedik. AKP Genel Başkanı bizi dinlemedi" dedi.

Öztrak'ın açıklaması şu şekilde:

"Egemen güçler Türkiye'yi maşa gibi kullanıyor. Teröristlere dağıtılan silahların namlusu Mehmetçiğimize dönecek mi? Şimdi de saray çok daha büyük bedeli millletimizin sırtına bırakmaya hazırlanıyor. Mehmetçiklerimiz radikal teröristlere bekçilik yapacak. Milyarlarca dolar kaynak yok yere harcanıp gidecek. Ortadoğu bataklığına girmeyin dedik. AKP Genel Başkanı bizi dinlemedi. 

Biz Suriye ile ilişkileri düzeltin dedik. Suriye çözüm yolu bellidir. Suriye sorunun en kısa çözümü Şam ve Ankara arasındaki yoldur. Emperyalist güçlerin bize önerdikleri yol çıkmaz yoldur. 

Sarayla ABD arasındaki uzlaşma vardır. Siz bizim dediğimiz bölgelere girin. Biz de ne kadar terörist varsa sizin sırtınıza bırakacağız."