Pasaportuna 'sehven' el konulan Müjdat Gezen Almanya'ya gidebildi

Pasaportuna 'sehven' el konulan Müjdat Gezen Almanya'ya gidebildi

Tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen bu sabah saatlerinde pasaportuna "sehven" el konulması sebebiyle Almanya'ya gidememişti. Sorunun giderilmesinin ardından Gezen'in Almanya'ya gittiği öğrenildi.

Halk TV'nin haberine göre, öğleden sonra pasaportunu alarak Sabiha Gökçen Dış Hatlar katına gelen Müjdat Gezen, burada sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gezen şunları söyledi: 

''Sabah 00.06’da kalktık ekibimle havalimanına geldik. Fakat benim pasaportumda bir engel çıktı. Pasaportuma el konuldu. Ekibimi yolladım ben geri döndüm. Daha sonra Ankara Genel Müdürlüğü tarafından halledildi. Ondan sonra kalktık geldik. Şimdi oyuna yetişmeye çalışacağız. Almanya’da üç şehirde Duisburg, Köln ve Frankfurt’ta oynayacağız. Bu akşam oyunum. Yetişemezsem yarına alacaklar. Matine çünkü. 3 bin kişi var. O kadar bilet yakılamaz. Gidip oynayacağız. Yanlışlıkları düzelttik.''

Gezen, açıklamanın ardından Almanya'ya gitmek için pasaport kontrolünden sorunsuz geçti. Gezen daha sonra Pegasus Hava Yolları’nın 17.35’de hareket eden Köln uçağı ile Almanya’ya gitti.