Saadet Partisi, AKP'nin korkulu rüyası oldu

Saadet Partisi, AKP'nin korkulu rüyası oldu

24 Haziran Seçimleri'ne sayılı günler kala Saadet Partisi yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Bu seçim döneminde Saadet Partisi sosyal medyayı çok iyi kullanırken seçmene ulaşma noktasında da farklı yöntemler izliyor.

12 Eylül döneminden kalma 'baraj' probleminden dolayı yıllardır Meclise giremeyen Saadet Partisi Millet İttifakına dahil olarak 24 Haziran Seçimleri için Meclise vekil sokabilme şansı yakaladı. Saadet Partisi bu kapsamda çalışmalarını sürdüyor.

Saadet Partisi özellikle sosyal medyada yaptığı çalışmalarla dikkat çekerken, seçmene ulaşma konusunda farklı yollar deniyorlar. Sokak sokak, mahalle mahalle seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partililer zaman zaman AKP'li yöneticiler tarafından zorluklarla karşılaşıyor. Ancak Saadet Partilileri bu zorluklar daha da perçinliyor.

Saadet Partili Ordu milletvekili adayı takım ebisesi ile denize girerek seçmenden oy istedi. Ordu Gülyali İlçe Başkanı Halil Cebeci, vekil adayının denizde yüzen vatandaşlardan oy isterken çekilen fotoğrafını paylaştı. İlçe başkanı Cebeci, "saadet partisi ordu mv adayı seçim çalışmasından" notunu düştü. Cebeci, fotoğrafın kısa sürede çok sayıda paylaşım almasından sonra, "resim orjinaldir" diye yazdı.

İşte o paylaşım: