Sarıgül kadınlar gününde adaylık sinyali verdi, kadınlardan oy istedi

Sarıgül kadınlar gününde adaylık sinyali verdi, kadınlardan oy istedi

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçedeki kadınlar için düzenlediği kadınlar günü kutlamasında, önümüzdeki yerel seçimler için Şişli'den adaylık sinyali verdi. "Bugün nişanımız var, önümüzdeki sene düğünümüz olacak" diyen Sarıgül, kadınlardan yerel seçimlerde destek istedi.

Şişli'nin önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ilçedeki yaklaşık 5 bin kadının katılımıyla bir kutlama günü düzenledi. İstanbul Mariot Otel'deki etkinlik, Afrin'de şehit düşen askerler için saygı duruşuyla başladı. Kutlamada binlerce Şişli'li kadına hitap eden Sarıgül,  kadınlar gününün bu sene buruk geçtiğini belirterek, "Bu seneki kutlamada hüzünlüyüz. Çünkü Mehmetçik Afrin'de kahramanca mücadele veriyor, aileleri merak ve hasretle yollarını gözlüyor. Bu nedenle bu sene tüm şehitlerimizin annelerini yılın annesi olarak ilan ediyoruz. Dualarımız onlarla beraberdir" dedi.

Konuşmasında 2019 yerel seçimleri için yeniden Şişli'den adaylık sinyali veren Sarıgül, şunları söyledi:

"Bugüne kadar Şişli'de birlikte unutulmaz hizmetlere imza attık, kalıcı eserler yarattık. İnşallah önümüzdeki günlerde bu birlikteliğimiz devam edecek. Sizin umutlu bakışlarınızı boşa çıkarmayacağım. Buradan size müjdeyi veriyorum; bu sene Şişli'de nişanımız var, önümüzdeki sene düğünümüz olacak. Unutmasınlar ki, dağlar ne kadar yüksek olursa olsun, güneşin doğuşunu kimse engelleyemez. Şişli'de yeniden sevgi kazanacak"