Soylu ve Atay'dan karşılıklı tecavüz suçlaması

Soylu ve Atay'dan karşılıklı tecavüz suçlaması

TİP Hatay Milletvekili Barış Atay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın” dedi, Soylu yanıt verdi: “Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da Senden tam tecavüzcü olur...”


Şırnak’ta İpek Er'e cinsel saldırıda bulunmaktan yargılanan Uzman Çavuş Musa Orhan'a ait olduğu iddia edilen telefon mesajları ile ilgili Milletvekili Barış Atay paylaşımda bulundu. Atay, Süleyman Soylu’yu etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın Suleyman Soylu, Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız” İfadelerini kullandı.

TİP’li vekile, mesajını alıntılayarak aynı platform üzerinden yanıt veren Soylu ise, “Cinsel saldırı suçlamasıyla hakkında fezleke hazırlanan ve HDP'den ihraç edilen Tuma Çelik’i hatırlatarak, “Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden 'tecavüzcü kollayıcı' olmaz da Senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı Dikkat yakalanma...”  yanıtını verdi.