Star yazarından zehir zemberek: ‘Meral Hanım sattı, sıra Temel Bey’de!’

Star yazarından zehir zemberek: ‘Meral Hanım sattı, sıra Temel Bey’de!’

Ahmet Kekeç, İYİ Parti Sözcüsü Çıray’ın ‘ittifaka gerek kalmadı’ şeklindeki açıklaması ile kendilerine 15 milletvekili desteğinde bulunan CHP’yi yüzüstü bırakacakları sinyalini ve ‘Erdoğan bizi görsün, burada ve hazırız’ mesajını verdiğini savundu. Kekeç, SP Lideri Karamollaoğlu için ise “Bütün hücreleriyle CHP’ye çalışan bu siyasetçinin göreceği tek muamele, “Truva Atı”dır” ifadelerini kullandı.

Star yazarı Ahmet Kekeç, muhalefet partilerinin, yasamayı ‘bloke’ edecek çoğunluğa ulaşamadığını ve ittifakın varlık sebebinin ortadan kalktığını öne sürerek, “Bundan sonrası satış sürecidir” dedi.

Kakaç, ‘Meral Hanım sattı, sıra Temel Bey’de’ başlıklı yazısında, İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray’ın dün yaptığı basın açıklamasını gündeme getirdi. Çıray’ın, “Seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte ittifaka gerek kalmamıştır” şeklindeki sözlerini hatırlatan Kekeç, şu görüşleri dile getirdi:

“Yani, kendilerine 15 milletvekili desteğinde bulunmuş ve beklentiye girmiş CHP’yi yüzüstü bırakacakları sinyalini verdi.

Şunu demiş oldu: “Erdoğan’ı indiremedik. Yasamayı kilitleyecek çoğunluğa da ulaşamadık. Bundan sonra kendi derdiyle meşgul CHP’yle alabileceğimiz bir yol yok. Erdoğan bizi görsün, biz buradayız ve hazırız.”

Sıra Temel Bey’de... Ondan da bir satış açıklaması ve “Biz buradayız. Erdoğan bizi görsün” müjdesi bekliyoruz.

Fakat Temel Bey’e kötü haber: Kimse onları görmüyor, görmeyecek... Bundan sonra kimse Temel Bey’i ve siyasetini ciddiye almayacak.

Erdoğan’dan ölümüne nefret eden basın kliği tarafından “dip dalga” dolduruşuyla piyasaya sürülen ve bütün hücreleriyle CHP’ye çalışan bu siyasetçinin göreceği tek muamele, “Truva Atı”dır... Başka da bir şey değildir!”