Tartıştığı eşini 15 yerinde bıçaklayarak öldürdü

Tartıştığı eşini 15 yerinde bıçaklayarak öldürdü

Eşini 15 yerinden bıçaklayarak katleden Hüsamettin Y., olayın ardından teslim olmak için otomobiliyle geldiği ilçe emniyet müdürlüğü önündeki bariyerlere çarparak yaralandı.

Aydın'ın Çine ilçesinde çiftçilik yapan Hüsamettin Y., tartıştığı 29 yıllık eşi, Nergis Y.'yi, 15 yerinden bıçaklayarak, öldürdü. Olayın ardından teslim olmak için otomobiliyle geldiği ilçe emniyet müdürlüğü önündeki bariyerlere çarparak yaralanan Hüsamettin Y., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Olay bugün saat 07.00 sıralarında, Çine'nin kırsal Yeniköy Mahallesi'ndeki evde meydana geldi. Çiftçi Hüsamettin Y., eşi Nergis Y. ile belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın uzaması üzerine Hüsamettin Y., mutfaktan aldığı bıçakla, eşine saldırdı. Vücudunun 15 ayrı yerinden bıçaklanan 2 çocuk annesi Nergis Y., olay yerinde yaşamını yitirdi.

Hüsamettin Y. ise otomobiliyle kaçtı. Bir süre sonra teslim olmaya karar veren Hüsamettin Y., Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü girişindeki bariyerlere çarptı. Çine Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüsamettin Y., buradaki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Suç yerinin bölgelerinde kaldığı için Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi.

Nergis Y.'nin cansız bedeni ise savcı ve jandarmanın olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.