Tekirdağ belediye başkanları Afrin için sıfır noktasında

Tekirdağ belediye başkanları Afrin için sıfır noktasında

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanlarını da yanına alarak Zeytindalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklere destek olmak için Suriye-Afrin sınırı sıfır noktasına gitti. Başkan Albayrak “Kahraman askerlerimize moral ve destek vermek amacıyla geldik. Tüm Tekirdağ halkının selamını getirdik. Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine kavuşmalarını diliyorum. Vatanımız uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Türkiye'nin Sınır güvenliğini sağlayan askerlere moral vermek amacıyla ilçe belediye başkanları ile birlikte Gaziantep ve Hatay’a giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gaziantep 5’inci Zırhlı Tugay Komutanlığını, Hatay Hassa sınır bölgesi askeri bölgesini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Başkan Albayrak, “İlçe belediye başkanları- mız ile birlikte kahraman askerlerimize moral ve destek vermek amacıyla Gaziantep'e geldik. Sınırımızda güvenliği elinde bulunduran askeri güçlerimizi de ziyaret ettik. Kahraman askerlerimize tüm Tekirdağ halkının selamını getirdik. Emperyalist güçler tarafından desteklenen bö- lücü terör örgütüne ağır bir darbe vuran Türk Silahlı Kuvvetleri'ni kutluyorum. Kahraman Mehmetçiklerimizin sağ salim ailelerine kavuş- malarını temenni ediyorum. Vatanımız uğ- runda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

Gaziantep ziyaretlerinin ardından Hatay'ın Hassa ilçesine giden Başkan Kadir Albayrak, ilçe belediye başkanları ile birlikte kontrol noktasında görevli güvenlik güçlerini ve Afrin sı- nırdaki görevli askeri personeli ziyaret ederek bölgenin son durumu ile ilgili bilgi aldı.