Tren kazaları peş peşe gelirken Ulaştırma Bakanı ne yapıyor?

Tren kazaları peş peşe gelirken Ulaştırma Bakanı ne yapıyor?

Kılavuz tren raydan çıkmış, iki makinist yaşamını yitirmişti. Tren faciasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın acılı aileleri ziyaret etmesi beklenirken, nikâh törenine katıldığı ortaya çıktı.

Ankara-Bilecik Kılavuz Tren faciasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan nikâh töreninde ortaya çıktı.

Geçen günlerde Bilecik’in Bozüyük ilçesinde kılavuz tren raydan çıkmış, iki makinist yaşamını yitirmişti. Tren faciasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın acılı aileleri ziyaret etmesi beklenirken, nikâh törenine katıldığı ortaya çıktı.

Bakan Turhan, Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksallı’nın kızının nikâh törenine katılarak nikâh şahitliği yaptığı ortaya çıktı. Bir sonraki gün de Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkanı Murat Zorluoğlu’nun oğlunun nikâh törenine katılarak şahitliği yaptığı öğrenildi.

Bakan Cahit Turhan, Çorlu Tren Katliamı’nın birinci yıl dönümünde de acılı aileler ölen evlatları, kardeşleri, babaları, anneleri anma etkinliği yaptığı sıra yine bir nikâh törenine katılarak nikâh şahitliği yapmıştı.