Türkiye'nin anlayamadığı 2 isim: Devlet Bahçeli ve Tuğçe Kazaz

Türkiye'nin anlayamadığı 2 isim: Devlet Bahçeli ve Tuğçe Kazaz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'hayır' mesajından sonra Eski manken Tuğçe Kazaz da sosyal medyadan 'hayır' sinyali geldi. Tuğçe Kazaz AKP'ye yakın ve destekleyen açıklamaları ile gündeme geliyordu. Ancak Tuğçe Kazaz yaklaşık 5 saat son 'evet' diyeceğini açıkladı

Eski manken Tuğçe Kazaz, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan başkanlık anayasası referandumu hakkında sosyal medya hesabından yorumlarda bulundu.

Kazaz, referandum hakkında "Çoğunuzun aklındaki korkuyu biliyorum. Erdoğan veya onun yerine gelecek Cumhurbaşkanının, Cumhuriyeti mi kuruluyor. Yani tek adam hakimiyeti. Açıkçası ben de aynı fikirdeyim. Her ne kadar yasalarla kamufle edilmiş olsa da bana göre de bu tek adam iktidarıdır." ifadelerini kullandı. Sosyal medyada bu konuşmalar 'hayır' şeklinde yorumlanırken Tuğçe Kazaz yaklaşık 5 saat sonra 'evet' diyeceğini açıkladı. 

MHP lideri Devlet Bahçeli de katıldığı canlı yayın programında 'hayır' sinyali verirken yaklaşık 3 saat sonra MHP'nin twitter hesabından 'evet' denileceğini ilişkin bir tweet atıldı. Bahçeli ise ne twitter'dan ne de başka kanallardan bir açıklama yapmadı.