VİDEO | Atatürk'e hakaret etmeye çalışırken eline yüzüne bulaştırdı

VİDEO | Atatürk'e hakaret etmeye çalışırken eline yüzüne bulaştırdı

Sokak röportajında mikrofon uzatılan bir yurttaş, açıklamalarıyla hayrete düşürdü. Atatürk ile ilgili soru sorulan yurttaş, "Şimdi 5 yaşındaki çocuk bile Atatürk'ten zeki, bilgisayar kullanıyor'' şeklinde karşılık verdi.

İstanbul Times TV sokaktaki vatandaşlara mikrafon uzatarak ''Atatürk Yaşasaydı Türkiye Nasıl Olurdu?'' sorusunu yöneltti. Bir yurttaşın soruya verdiği cevap büyük tepkilere neden oldu. İstanbul Times TV sokaktaki yurttaşlara sorduğu ''Atatürk yaşasaydı Türkiye nasıl olurdu?'' sorusuna bir vatandaşın vermiş olduğu cevabı olay yarattı.

Yurttaş ilk olarak ''Atatürk'ün devri öldü. Şimdi yeni insanlar çıktı. Atatürk'ten daha zeki şimdiki insanlar'' dedi. Bunun üzerine muhabir ''Kim var mesela kimler zeki?'' diye sordu. Bu soruya ''Şimdi 5 yaşındaki çocuk bile Atatürk'ten zeki, bilgisayar kullanıyor'' şeklinde karşılık vererek muhabire ''Atatürk bilgisayar kullanabiliyor muydu?'' sorusunu sordu.

Muhabir ''Ama o zamanki dönemle kıyaslıyorsunuz siz'' diye belirterek ''Bilgisayar kullanamıyordu ama cumhuriyeti kurdu'' dedi.

Yurttaşın ise bu sözlere verdiği ''Banane cumhuriyetten ben adamın yapısına bakıyorum'' yanıtı pes dedirtti.