VİDEO | Dilipak canlı yayında itiraf etti:  AKP’nin 3’te 2’sinin FETÖ’yle fotoğrafı var

VİDEO | Dilipak canlı yayında itiraf etti: AKP’nin 3’te 2’sinin FETÖ’yle fotoğrafı var

Yandaş Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak Akit TV'de katıldığı bir programda FETÖ'nün siyasi ayağının AKP olduğunu itiraf etti.

Yandaş Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak Akit TV'de katıldığı bir programda FETÖ'nün siyasi ayağının AKP olduğunu itiraf etti.

23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimi'nden sonra AKP'de sular durulmuyor. Birçok AKP'li gazeteci eleştirel sözlerini dile getirmekten çekinmezken, aynı cenahın önde gelen isimlerinden Abdurrahman Dilipak, Akit TV'de katıldığı bir televizyon programında büyük bir itirafta bulundu. 

Abdurrahman Dilipak “FETÖ’nün siyasi ayağı AKP’dir. AKP’nin 3’te 2’sinin FETÖ’yle fotoğrafı var” şeklinde konuştu.

İşte Dilipak'ın canlı yayında sarf ettiği o sözler:

“Seçim sonuçlarının bu şekilde çıkmasında bu yanlış politikanın da payı var. Bankada hesabı var diye bir sürü adamı ihbar ettiler. Onu ihbar edenler, asıl kriptolar kendilerini akladılar. AK Parti’nin 3’te 2’sinin FETÖ’yle fotoğrafı var. Türkçe Olimpiyatları il il gezdirilirken gitmeyen teşkilat mı vardı? Vali de oradaydı, kaymakam da oradaydı, belediye başkanı da oradaydı, vakıflar, dernekler, sendikalar herkes kucak kucağaydı. Aynı kafayla gidilirse Ergenekon yok dediler, FETÖ de yok derler.”