VİDEO | ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganıyla karşılaşan Erdoğan’ın ilk tepkisi!

VİDEO | ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganıyla karşılaşan Erdoğan’ın ilk tepkisi!

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, iftar programı için geldiği Beyoğlu'nda bulunduğu sırada bir çocuk ile arasında geçen diyalog dikkat çekti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Taksim'de düzenlenen iftar programına katılmak üzere geldiği Beyoğlu'nda tramvaya bindiği sırada dikkat çeken bir olay yaşandı. Erdoğan'ın tramvayda Beyoğlu halkını selamladığı sırada bir çocuk "Her şey çok güzel olacak" dedi. "Daha güzel olacak" diyerek cevap veren Erdoğan bu anları Twitter hesabından paylaştı. Söz konusu durumun, Ekrem İmamoğlu'nun "Her şey çok güzel olacak" sloganının ortaya çıkmasına vesile olan olayla benzerliği ise gözlerden kaçmadı. 

Erdoğan'ın resmi Twitter hesabı üzerinden, "İnşallah 23 Haziran'da İstanbul daha güzel olacak" notuyla paylaşılan video:

BENZERLİK DİKKAT ÇEKTİ

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal kararının ardından mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu ile bütünleşen "Her şey çok güzel olacak" sloganı da benzer bir şekilde ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu'nun İstanbul'daki seçim çalışmaları sırasında bir çocuk seçim otobüsüne yanaşarak "Ekrem abi, her şey çok güzel olacak" demiş İmamoğlu da çocuğa  "Aynen.. Aferin sana delikanlı... Her şey çok güzel olacak. Çocuğa bak 'Her şey çok güzel olacak' diyor. Bu inanç yeter bize" demişti.

Çocuğun bu sözleri İmamoğlu'na destek verenler tarafından kullanılmıştı. Sanatçılar ve binlerce yurttaş sosyal medya hesaplarından #herşeyçokgüzelolacak etiketiyle İmamoğlu'na destek vermişlerdi.

İmamoğlu'nun o görüntüleri: