VİDEO | İmamoğlu: İstanbul’un bir belediye başkanı var, o da benim

VİDEO | İmamoğlu: İstanbul’un bir belediye başkanı var, o da benim

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Maltepe'de halk buluşması düzenledi.

Maltepe’de saat 14:30’da gerçekleşeceği duyurulan halk buluşması yaklaşık 50 dakika gecikmeyle başladı. Gecikmeye ve havanın kapalı olmasına rağmen meydandaki yüzlerce kişi İmamoğlu’nu şarkılar ve “Her şey çok güzel olacak” sloganlarıyla bekledi. İmamoğlu’nu bekleyen kalabalığın bulunduğu Maltepe Meydanı’nda, "Ekrem Başkan, oğluma kız istedik, Ekrem Başkan olmadan kız vermeyiz dediler" ,"İstemeye gidecek miyiz Ekrem Başkanım'","Halamın oğlu senin hakkını yediler, bunu biliyoruz. Sen rahat ol, hak yerini bulacaktır", "Eski Ak Partili, artık kandırılmak istemiyoruz" yazılı dövizler bulunuyor. 

İmamoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle: 

Harikasınız. Ben bu şehrin çocuklarının Ekrem abisi olacağım. Bizim insanımız yetenekli. Bölge istihdam ofisleri kuracağız. Kart verip yakınımdır diye yollamayacağız. Bu şehrin her bir insanı benim yakınım, canım ciğerim. Bu insanlar artık ayrımcılıktan yoruldu. Bir avuç insanın kendi yakın çevresine makam tayin ettiği bir ülkedeyiz.

Mahallelerde kreşler açarak hem kadınlarımızı özgürleştireceğiz hem de çocuklarımı yetiştireceğiz, geleceğe hazırlayacağız.

Gençlerin araç indirimini de su indirimini de biz yaptık. TRT hariç bu ara medya iyi ama zaten halkım elindeki ekrandan beni takip ediyor.

Bu şehrin tüm sorunlarına, çözümlerine hakimiz; göreceksiniz, İstanbul’un en başarılı belediye başkanı olacağım. Size söz veriyorum; bu kibire bürünmüş yönetimin yerleştiği İBB’den kibiri, partizanlığı söküp alacağız.

Çok çalışacağım, hiç yorulmayacağım. Allah'a şükür hep enerjimiz var, hem gençliğimiz var ve asla vazgeçmeyen kararlılığımız var.