VİDEO | Tayyip Erdoğan, İmamoğlu'na oy vereceğini açıklamıştı: O evden yeni görüntüler

VİDEO | Tayyip Erdoğan, İmamoğlu'na oy vereceğini açıklamıştı: O evden yeni görüntüler

Ekrem İmamoğlu'nun Bağcılar'da ziyaret ettiği Tayyip Erdoğan isimli gencin evinden, ziyaret esnasında çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.

Mazbatası gaspedilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iftar için Bağcılar Demirkapı Mahallesi’nde oturan Kastamonu Taşköprülü Şerife-Ertuğrul Köse çiftinin evine misafir olmuştu. Evin 19 yaşındaki oğlu Tayyip Erdoğan Köse, İmamoğlu’nu oturdukları binanın kapısında babası ile birlikte karşılamıştı. Evin ikiz kızları 16 yaşındaki Senanur ve Yağmur da evlerinde, heyecan içerisinde İmamoğlu’nu bekledi. İmamoğlu, daireye girdiğinde ikizler, ”Hoş geldin Ekrem Abi” diyerek İmamoğlu’na sarılmıştı.

Aile tarafından misafir odasına alınan İmamoğlu, Tayyip Erdoğan’dan ailesini kendisine tanıtmasını istedi. İmamoğlu, etrafında toplanan aile fertleri ile tek tek tanışmıştı. Ailenin Taşköprülü olduğunu öğrenen İmamoğlu, usta sanatçı Cihan Ünal ile yakın zamanda yaşadığı bir anıyı anlatmıştı. İmamoğlu, ”Cihan Ünal’la tanıştık. O da Taşköprülü. KKTC’de yaşıyor. Beni aradı, ‘Sesle ilgili ders vermem lazım size’ dedi. Memnuniyetle kabul edeceğimi söyleyince atladı geldi. Cumartesi-Pazar eğitim verdi. Taşköprülü olduğunu orada öğrendim” demişti.

O evden yeni görüntüler ortaya çıktı: