'Yahudilerden çok iyi ahbapları vardı'

'Yahudilerden çok iyi ahbapları vardı'

Müşteki Avukatı Eser Çömlekçioğlu tarafından izletilen video, duruşma salonunda gergin anların yaşanmasına sebep oldu.

Adnan Oktar'ın ele başı olduğu organize suç örgütünün davası devam ederken 167'si tutuklu 226 sanığın yargılanmasına devam edildi. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi'nce, Silivri Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkesi karşısında bulunan salonda yapılan 29. duruşmaya Adnan Oktar ile birlikte organize suç örgütüne üye olan 162'si tutuklu 173 sanık ile avukatları katıldı.

A9 TV'de yayınlanan Adnan Oktar'ın programında konu olan Abdülhamid hakkında yaptığı konuşma tartışma yarattı.  Müşteki Avukatı Eser Çömlekçioğlu tarafından izletilen video, duruşma salonunda gergin anların yaşanmasına sebep oldu.

İzletilen videoda "Abdülhamid'in çok iyi Yahudi ahbapları vardı, bu yüzden hep onlara toprak sattı.Abdulhamid'in Yahudilere toprak satmasını destekliyorum. Tek doğru icraatı budur. Onları vatan sahibi yaptı. Sahipsiz insanlara sahip çıktı. İsrail'i İsrail yapan Abdulhamid'tir. İsrail'i kuran da Abdulhamid'tir. Kendi tapulu topraklarını İsrail'e sattı. Mazlum insanlara bir güzellik yaptı. Kendisini tebrik ediyoruz." ifadeleri adeta kutup havası yaşattı. 

Videonun izletilmesinin ardından Adnan Oktar'ın avukatı "Abdulhamid'i eleştirmek suç değil" diyerek itirazda bulundu.