Yaptığı gaf sonrası emekli olmuştu yeni adresi belli oldu

Yaptığı gaf sonrası emekli olmuştu yeni adresi belli oldu

NTV'den emekli olduğunu temmuz ayında bir mektupla duyuran Oğuz Haksever'in yeni bir kanalla anlaştı.

Temmuz ayında NTV’den emekli olduğunu bir mektup ile duyuran Oğuz Haksever'in Haber Global ekranında olacağı öğrendildi. 19 yıl 7 ay NTV'de çalışan Haksever mikrofonun açık olduğunu unutarak yaptığı bir gaf sonrası NTV'den ayrıldı. 

Medyaradar'ın ulaştığı bilgilere göre Haksever Haber Global ile anlaştı. Haksever'in haber ve tartışma programı sunacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU
Erdoğan’ın Yassıada ziyareti ve oradaki açıklamalarının ekrana geldiği anda, Erdoğan’ın “Yassıada demiyorum, yaslı ada diyorum” ifadelerinin ardından mikrofonunun açık kaldığının farkında olmayan Haksever’in “Neresi yaslı ada be. Canına okumuşsun” dediği duyulmuştu. Bu olayın ardından Haksever konuya ilişkin yaptığı açıklamada  “Sayın Cumhurbaşkanı’nın o sözlerini duyunca kendi kendime söylenirken ‘…okumuşsunuz’ dememe rağmen durum ses masasından fark edilince sesimi hemen kıstıklarında son bölüm, ‘okumuşsun’ diye yayına çıkmıştır” dedi: “Yassıada’daki düzenlemelerin, bence ‘Bu çok önemli mekanda olması gereken hüzün havasını’ yansıtmadığı kanaatine sahibim. Aslında tepkim projeyi hazırlayanlara yöneliktir. Yayın sırasında oluşan bu talihsizlikten ötürü tüm kamuoyundan özür diliyorum” demişti.