Yavaş'tan kum fırtınasında çadırları uçan mevsimlik tarım işçilerine yardım eli

Yavaş'tan kum fırtınasında çadırları uçan mevsimlik tarım işçilerine yardım eli

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı'daki kum fırtınasında çadırları uçan mevsimlik tarım işçilerin 'destek talebine' yardım eli uzattı.

 Yavaş, "kum fırtınasından olumsuz etkilenen mevsimlik tarım işçilerimize sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerimiz yola çıkmıştır" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Polatlı'da yaşanan kum fırtınasında çadırları uçan mevsimlik tarım işçilerin 'destek talebine' yardım eli uzattı. Yavaş, "kum fırtınasından olumsuz etkilenen mevsimlik tarım işçilerimize sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerimiz yola çıkmıştır" dedi.

ABB Başkanı Yavaş, kum fırtınasında etkilenen Polatlı ilçesi Çekirdeksiz mevkiindeki mevsimlik tarım işçilerinin yardım talebine karşılık verdi. Yavaş, sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerin yola çıktığını duyurdu. 

Yavaş'ın açıklaması şöyle: 

"Polatlı ilçemizde yaşanan kum fırtınasından olumsuz etkilenen mevsimlik tarım işçilerimize sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerimiz yola çıkmıştır. Mesai arkadaşlarımız teyakkuzda olup bölgedeki çalışmalarını ivedilikle sürdürmektedir."