Yıldırım’ın Uğur Dündar isteğinin arkasında ne var?

Yıldırım’ın Uğur Dündar isteğinin arkasında ne var?

Binali Yıldırım'ın, Ekrem İmamoğlu ile katılacağı televizyon programına moderatör olarak Uğur Dündar'ı istemesine, sosyal medya kullanıcısı yurttaşlardan farklı bir değerlendirme geldi.

Yurt Haber Merkezi

AKP'nin yenik İstanbul adayı Binali Yıldırım, Ekrem İmamoğlu ile canlı yayın için tecrübesi nedeniyle Uğur Dündar’ı tercih ettiğini açıklamış, “Benim tercihim isteyen bütün kanalların yayınlayacağı, bir stüdyodan yayın. Sunucu olarak; Tecrübeli olması nedeniyle; Uğur Dündar” ifadelerini kullanmıştı.

Bu çağrıya yanıt veren Uğur Dündar ise “Binali Bey'in dürüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim” açıklamasında bulunmuştu.

Yıldırım'ın bir televizyon stüdyosunda yapılarak isteyen tüm kanallar tarafından yayınlanabilecek olanağın yaratılmasını istediği programa, Uğur Dündarı'ı moderatör olarak istemesine sosyal medyada yurttaşlarca farklı bir bakış getirildi.

Çok sayıda yurttaş Uğur Dündar'ın seçilmesinin, Binali Yıldırım'ın mağdur edildiğine dair senaryo oluşturulmasına imkan sağlamak amacıyla olduğunu iddia etti.

İşte o paylaşımlardan bazıları: