‘YÖK İmamı’nın ismini açıkladı, ‘Adil Öksüz’den daha tehlikeli’ dedi.

‘YÖK İmamı’nın ismini açıkladı, ‘Adil Öksüz’den daha tehlikeli’ dedi.

YURT yazarı Yalçın Koçak, Adil Öksüz’den çok daha önemli örgüt üyesi olduğunu belirttiği YÖK imamı A.H.  ile aynı kurumdan 18 ismi Ankara Cumhuriyet Savcılığına resmen bildirdiğini kaydetti. Koçak, “Cesur yüreklere ihtiyacımız var” dedi.

YURT yazarı Yalçın Koçak, YÖK’ün hala FETÖ imamını bulamamış bir kurum olduğunu belirterek, “Trabzonlu Eren’in katilini bulmak nasıl namus borcuysa, YÖK’ün imamını bulmadan üstünü kapatmak, millete ve demokrasiye bühtandır, yazıktır, günahtır” dedi. Koçak, Ankara Cumhuriyet Savcılığına, A.H. ismini resmen yazdığını, bu kişinin Adil Öksüz’den çok daha önemli ve tehlikeli bir örgüt üyesi olduğunu kaydetti.

Koçak, ‘YÖK İmamı A.H.’ başlıklı yazısında, “İki yıldır yazarım (YÖK’ün İmamı Kim?), cevap yok. Ablalar, Abiler adı verilen muhabbet imamları bile yakalandı ama YÖK imamı toz... Adil Öksüz’den çok daha önemli olan YÖK İmamı kim?” dedikten sonra şunları kaleme aldı:

“Ankara Savcılığı’na resmen yazdık! A.H. dedik; Firari FETÖ”cü Şerif Ali Tekalan ile ahbap çavuş dedik! Akın İpek’in sağ koludur, hukuk müşaviridir, yetmedi üniversitesinin mütevellisidir dedik. Önce tutukladınız malına, mülküne tedbir koydunuz, sonra hem kendini, hem de mallarını saldınız. Yetmedi yat aldırdınız. Rahat kaçsın diye mi bunları yaptınız? Ankara Kırk Konaklar’da, Denizli Çivril’de çeteye yurt bağışlıyor, yurda el konuyor, yurt yöneticileri içeride, bağışlayan dışarıda?

YÖK’ün çetesi bunlar dedik!

Ç.G- Ç.Ş- Y.A- G.D- D.İ- Ö.A- A.D.- S.O- D.U- M.B- K.Y.- Ö.A.- Y.M- A.M.- D.M.A.- Ö.M. - D.K.- R.S.

Ankara Cumhuriyet Savcılığı’nda 2015/171814 ve 64510 dosyalarında mebzul miktarda varlar.

A.H, Adil Öksüzden çok daha önemli ve tehlikeli bir örgüt üyesidir.

Gazi Üniversitesi’nde badem topluyorsunuz, içerideki eski rektörü niye saldınız? Şimdiki de badem dedik, yardımcısını alıyorsunuz, balık nereden kokar?

Savcıları susmuş bir ülkede haktan, adaletten bahsedilemez diyen bir Thomas Jaferson geçti bu dünyadan… Siyasi uzantılarının kapılarının çalınması gerektiğine inanan Ankara’da hukukçu varmış dedirtecek cesur yüreklere ihtiyacımız var.”