Yurt Gazetesi standı 'Adalet Kurultayı'nda!

Yurt Gazetesi standı 'Adalet Kurultayı'nda!

YURT Gazetesi başından sonuna kadar yer aldığı Adalet Yürüyüşü'nden sonra Adalet Kurultayı'nda da yerini aldı. Yurt gazetesinin standı en fazla ilginin gösterildiği stantların başında yer aldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Haziran'da Ankara Güven Park'ta başlattığı Adalet Yürüyüşü her geçen gün çığ gibi büyümüştü. Adalet Yürüyüşü dev bir miting ile 9 Temmuz'da Maltepedeki Adalet Mitingi ile taçlanmıştı. CHP liderinin yanında yürüyüş boyunca YURT Gazetesi yazarları ve muhabirleri bulundu.

Yürüyüşün başından sonuna kadar yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden yer alan CHP İzmir Milletvekli ve YURT yazarı Mustafa Balbay izlenimlerini YURT okurları için kaleme almıştı. Daha sonra bu izlenimleri kitaplaştıran Balbay ve CHP'nin bir başka genç yetenegi Banu Özdemir de 'turuncunun not defteri' ile YURT okurları ile Adalet Yürüyüşü notlarını paylaşmıştı. Özdemir de bu notlarını kitaplaştırdı. Özdemirin kitabının önsözünü de CTP lideri kaleme aldı. Balbay ve Özdemir'in kitaplarının da yer aldığı YURT standı Adalet Kurultayı'ndaki yerini aldı. 

Hak, hukuk, adalet sloganları ile onbinlerce yurttaşın Adalet Kurultayı'nda meydanları doldurdu. YURT Gazetesi standı da Adalet Kurultayı'nda en fazla ilginin gördüğü stantlar arasında ilk sıralarda yer aldı.