Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte il il hava durumu tahminleri!

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? İşte il il hava durumu tahminleri!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu hava durumu tahminini açıkladı. Hafta sonu bazı illerde yağış beklenirken, Meteoroloji de vatandaşları uyardı.

Hafta sonu hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu hava durum tahminini yayınladı. Buna göre, bazı illerde yağış beklendiği belirtildi.

HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'ye göre hafta sonu Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde hava sıcaklığı mevsim normallerinde geçecek. Karadeniz, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise yağış bekleniyor.

1.jpg

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Sakarya, Kocaeli, Isparta, Erzincan ve Ardahan çevreleri ile Burdur'un doğu, Antalya'nın iç kesimleri, Kars ve Erzurum'un kuzey, Tunceli ve Malatya'nın kuzeybatısında kuvvetli yağış ihtimali değerlendiriliyor. 

2.jpg

Meteoroloji meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarıyor.

İŞTE İL İL HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Ankara 22 parçalı bulutlu
İstanbul 27 az bulutlu
Kocaeli 24 parçalı bulutlu
Antalya 33 güneşli
Rize 22 yağmurlu