Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Hoş geldin Ersun Yanal

Dertler deryasında yüzen Fenerbahçe taraftarı, siz bu yazıyı okurken Ersun Yanal’a kavuşmuş olacak. Azizciler ve Aykutçular üzülüp, doğacak sinerjiden korkarken; Ersuncular ve hemen her durumda Fenerbahçe’nin geleceğini düşünenler sevinecek.

Şahsım adına Ersun Yanal’ın hocalığına inanmıyorum, Trabzonspor’daki taktiksel saçmalamalarını unutamıyorum ama bir şekilde de birlik olmak gerek. Aziz Yıldırım bombayı kucağa bırakıp gitti; ölüp bitsin mi Fener?!

Diyebilirsiniz ki “vizyon bu muydu?!” Haklısınız ve fe’kât işbu şerait altında bunlar maalesef yaşanabilecek şeyler. Kendi adıma düşündüğümde Cocu hatasını ben de yapardım diyorum. PSV’den Fener’e gelmemiş olsa birkaç yıl içinde Barcelona’ya hoca olacaktı. Süper hoca olduğundan değil tabii, Barcelona hocalarını hep eski topçularından seçiyor. Cocu’nun oyununa göre ne kadro var elimizde ne de öyle bir lig...

Ali Koç, operasyonu yarım bırakıyor. Sezon öncesinde kızdığım Comolli de gitmeliydi. Tamam, para yoktu, geldiğinde de zamansız geldi fakat imza atılan oyuncuların hepsi Beşiktaş’a önerilen ve onların almadığı oyuncular. O halde Comolli ne fark yarattı? Hele bir de iki menajere teslim olunduğu iddiası var ki doğruysa Ali Koç’u bile bitirir bu iş...

Gelecek sezon aslında Abdullah Avcı ile anlaşıldı iddiası boşa çıkmak üzere, zira “konu Fenerbahçe ise her şey teferruattır” hamaseti yapan Ersun Yanal’ın 6 aylık sözleşmeyi kabul etmediğini biliyoruz. Olmadı bir tazminat da o koparır.

Devre arası çok açılmamak lazım transferde. Hele ki menajer tuzağına düşmemek elzem... Hatta hiç transfer yapılmasın, Ersun gazıyla düşülmez hiç olmazsa. Seçim sonrası ekonomide herkes batarken savurgan kulüpler hiç ayakta kalamaz.

Önceki ve Sonraki Yazılar