Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

İki ligin söylettikleri

Sayın Şenol Güneş Hocam; Oğuzhan ve Olcay Şahan’ın 11’i terk vakitleri gelmiştir. Adriano, Caner, Gökhan(lar) ve Talisca 11’de olmalı. Şampiyonlar Ligi’nde cillop grup çıkmışken “ben herkese forma vericem” yerel kahramanlığı lümpen bir tavır. 
Sayın Antonio Conte Hocam; Koskoca Chelsea ile Arsene Wenger Arsenal’ine pozisyon bulamadan 3-0 yenildiniz. 6 maçta 10 gol atıp, 9 gol yediniz. Zamanında Juventus ve İtalya Milli Takımı’na oynattığınız üçlü defans uygulamasına dönünüz. Zira Ivanovic aslında stoper. Dörtlü defansta facia olan Luiz, üçlü defansta sizin uzun pas atan Bonucci’niz olabilir. Pirlo istiyorsanız da elinizde Fabregas var.
Sayın Dick Advocaat; umarım Feyenoord maçında Volkan Şen cezalı diye Stoch’a şans vermezsiniz. Yanındakine bile pas atamayan Stoch, sezonda atacağı 4 uzak mesafe golü için sabredecek kasaba takımlarına layık. Osmanlıspor deplasmanında Umar Aminu ve Ndiaye’yi görünce Aziz Yıldırım ve şürekâsına şunu deyiniz: “Liginizde böyle iki orta saha vardı da neden almadınız?” 
Sayın Slaven Bilic Hocam; West Ham ile 6 maçta 5 mağlubiyet. Bu hafta da yenilirseniz sizi hangi süper lig takımında görürüz acaba? A) Trabzonspor B) Bursaspor C) Fener
bahçe.
Futbol şansı nedir deseler; süper lig puan tablosunu göstermek lazım. İlk iki sıradaki Başakşehir ve Bursaspor öyle şanslı maçlar oynuyor ki üç yazıda anlatılmaz! Bir de bu haftalık bu bal işine Adanaspor’u katmak lazım. Alanyaspor ile oynadığı maçta rakibine 12 dakikada 6 net pozisyon verdiler. Ve inanılmaz şekilde maçı 3-2 kazandılar. Maçı kazandılar ama onlar adına sahip olduğum iyimserlik tümüyle kayboldu. Ligde kalmaları çok güç. 
Sayın Pep Guardiola Hocam; bu hafta deplasmanda Harry Kane’siz yakaladığınız Tottenham’a da futbol dersi vereceksiniz muhtemelen. Ama yine de premier lig şampiyonluğu için yalnız değilsiniz. İlginç şekilde Arsenal ve Klopp’lu Liverpool sizi zorlayacaktır. 
Ve hatta Zlatan da dördüncü olmak istemeyecektir. Manchester United en sonunda Selçuk İnan gibi sahte koşu yapan Rooney’i keşfetti ve takımdan kesti. Geçen yılın şampiyonunu 4-0 ile geçtiler, geleceklerdir. 
 Antalyaspor bu sezon Samuel Eto’o’nun olmadığı iki maçı da 0-0 bitirdi.
Geçen yıl 20 gol, 6 asist ile oynamış olan Eto’o hem kadro dışı bırakıldı hem de takımının maçının olduğu saate arkadaşları ile olamasın diye idman konuldu. Mobbing’in kralı, krala yapılmakta. Falanca oyuncu filanca camiadan büyük değildir klişelerini bırakın zira gülünç duruma düşüyor olabilirsiniz. Aa düşmek mi dedim?

Önceki ve Sonraki Yazılar