İNGİLTERE'Yİ BİLE ERDOĞAN KURTARIYOR

Hey yavrum hey!

Hani şu bir zamanlar üstünde güneş batmayan imparatorluk var ya… İngiliz İmparatorluğu…

Şimdi Türkiye’ye muhtaç oldu.

Corona’dan kırılıyorlar.

Bizim müthiş kıskanılan liderimiz Tayyip Erdoğan, onlara uçaklar dolusu tıbbi malzeme göndererek yardım ediyor. Hem de yardım sandıklarının üstüne Mevlana Celalettin’in dizelerini yazdırarak adamların kültürlerini bile artırıyor.

Sadece onlara mı?

Erdoğan liderliğindeki Türkiye öyle büyük ve öyle güçlü ki… İsrail’den tut Amerika’ya, İtalya’dan İspanya’ya kadar her yere sağlık malzemeleri yardımı yapıyoruz.

Dünya bize hayran kalıyor.

Liderimiz Erdoğan’ın dünya lideri olduğu bir daha ortaya çıkıyor.

Umarız ki bu işten önce bizim Başkan’ı çekemeyip eleştirenler artık onun dünya lideri olduğunu kabul edecekler ve “Ah bizim de böyle bir başkanımız olsaydı…” diyerek kendisini liderleri olmaya davet edeceklerdir.

***

Biliyorum ki içerimizdeki kıskanç takımı bu müthiş başarıyı çekemeyecektir. Bunlar, “Kendi milletine maske veremezken İngilizlere gösteriş yapmanın âlemi var mı?” diyeceklerdir. Hatta, “Ayranı yok içmeye…” diye bühtan edeceklerdir.

İçeriyi boş ver sen… Halk ozanımız Dadaloğlu’nun dediği gibi, “Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir!” Bizim millet ölmeye alışmıştır nasıl olsa. Gerekirse şu Corona’dan gidenleri de şehit ilan eder herkesi sustururuz…

Yeter ki İngilizler ölmesin…

Bir de dünya liderimizin ne büyük lider olduğunu herkes görsün…

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da hasedinden çatlasın…

AMAN CHP’NİN ÖNÜNÜ KESİN

Aman ha aman!

Valiler! Kaymakamlar! Uyanık olun. İlinizde halka hizmet etmek için bir iş yapmaya kalkışırsa sakın ola ki CHP’li belediyeye izin vermeyin.

Diyelim ki sahra hastanesi mi açtılar? Hemen mühürleyin; çalışamasın.

Diyelim ki halka ekmek mi dağıtacaklar? Derhal yasaklayın. Direnirlerse de “Valilik olarak biz dağıtacağız!” deyin. Böylece halkın gözünde bizim kıymetimiz artsın.

Bu CHP’liler çok uyandılar, çok!

Tek adam, tek lider Başkan Erdoğan’ımızın müthiş başarısını çekemiyorlar. Her türlü engellemeyi de yapıyorlar. CHP’li belediyeler Başkan Erdoğan’ın sarayına casus mu soktular ne?... Cumhurbaşkanı’mızın yardım kampanyasını başlatacağını öğrenip bir gün önceden kendi yardım işini devreye sokuyorlar.

Bu ülkede yardım yapılacaksa AKP yapar. Bu ülkede maske dağıtılacaksa bunu ancak AKP örgütleri dağıtır. Böylece şu salgın günlerinde vatandaştan gelecek oyları da başkan Erdoğan toplar. Zaten CHP’lileri halktan uzak tutmak bu başkanlık sisteminin temel amacı değil midir?

MASKE BEKLEYENLER

Hele biz şu İngiltere, Amerika, İtalya, İspanya gibi yardıma muhtaç ülkelerin insanlarını bir kurtaralım sıra biz içeridekilere de gelecektir. Ne demişler? “Sabrın sonu selamettir!”

Ölsen bile sabreyle…

İngilizlere Corona malzemesi gönderdik diye de gurur duy…

AKP ve dünya liderimiz bir tarih daha yazmadı mı?

CHP’liler bu yüzden çatır çatır çatlamıyorlar mı?

Başta Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olmak üzere hepsi çatlarlar inşallah… Çünkü yaptıkları kötü işlerle Başkan Erdoğan’ın iktidarını tehlikeye sokuyorlar…

Önceki ve Sonraki Yazılar