90 yaşında tiyatro oyuncusu oldular!

90 yaşında tiyatro oyuncusu oldular!

Tiyatro oyuncusu Yalçın Özbek’in yazdığı ve yönettiği 'Bir Tatlı Huzur - Terk-i Saadet' adlı tiyatro oyunu 17 Kasım'da Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi'nde izleyici ile buluşacak.

Sanatla Terapi Derneği Kurucu Genel Başkanı, Tiyatro oyuncusu Yalçın Özbek’in yazdığı ve yönettiği 'Bir Tatlı Huzur - Terk-i Saadet' adlı tiyatro oyunu, 17 Kasım 2019 Pazar günü saat 19.30 da Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi - Turhan Tuzcu Sahnesi'nde izleyici ile buluşacak.

Bahçelievler Huzurevi ve İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen bir sosyal sorumluluk projesi olan 'Bir Tatlı Huzur - Terk-i Saadet' tiyatro oyununun başrollerinde huzurevi sakinleri Bahriye Biklen (91) ve Abidin Aslan (91) yer alıyor.

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı huzurevlerinde yaşamlarını sürdüren 90 yaş üstü huzurevi sakinlerinin hayat hikayelerinden esinlenerek hazırlanan ve kalabalık genç bir oyuncu kadrosunun eşlik ettiği tiyatro oyunu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın maddi katkılarıyla sahneleniyor. Bakırköy Kaymakamlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilecek dört özel gösterim ücretsiz olarak sahnelenecek.