AKP yasağa doymuyor... Bir yasak da Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'ya

AKP yasağa doymuyor... Bir yasak da Kazım Koyuncu'nun kardeşi Niyazi Koyuncu'ya

AKP'nin kamu görevlileri müzikte yasağa sınır tanımıyor... Bu kez de AKP'li Pendik Belediyesi müzisyen Niyazi Koyuncu'nun konserini yasakladı.

2005 yılında yakalandığı kanser nedeniyle yaşamını yitiren Trabzonlu sevilen sanatçı Kazım Koyuncu’nun kardeşi Niyazi Koyuncu, Pendik'te düzenleyeceği konserin AKP'li Pendik Belediyesi tarafından engellendiğini açıkladı.

DEĞER YARGILARI VE GÖRÜŞLERİ PAYLAŞMIYORMUŞ!

Koyuncu, şöyle dedi:

"Pendik Halk Eğitim Merkezi’nin 25.05.2022 tarihinde Sahil Meydanı’nda düzenleyeceği etkinlikte sahne almam Pendik Belediye Başkanlığı tarafından engellenmiştir. Belediye, iptal gerekçesi olarak kurumlarının ‘değer yargılarını ve görüşlerini’ paylaşmayan bir müzisyenin, Pendik meydanlarında konser yapmasına müsaade edilemeyeceğini sunmuştur. Tüm yasaklara ve ötekileştirme çabalarına rağmen şarkılarımızı hep birlikte ve daha gür söylemeye devam edeceğiz."


Koyuncu'ya gelen yasaktan önce AKP'li kamu görevlileri Anadolu Fest, Aynur Doğan, Metin & Kemal Kahraman gibi festivalleri ve şarkıcıların konserlerini de çeşitli gerekçelerle iptal edip yasaklamıştı. Öte yandan koronavirüs gerekçesiyle 00.00'dan sonra yasaklanan müzik kısıtlaması 1 saat daha ileriye alınarak kısıtlamaya 1 saat daha eklenmişti.