Amsterdam ve Viyana’da Tarkan sevgisi

Amsterdam ve Viyana’da Tarkan sevgisi

Geçtiğimiz ay başladığı Avrupa Turnesi’nde adım adım ilerleyen Tarkan, Amsterdam’dan sonra gerçekleştirdiği Viyana konseri ile de kalpleri yeniden fethetti.

Amsterdam’ın en ünlü konser salonlarından biri olan AFAS Live’da gerçekleştirilen ve 5.000 kişinin katılım gösterdiği konserden sonra,Avusturya’nın en büyük konser alanlarından biri olan Wiener Stadthalle’de sevenleri ile bir araya gelen Tarkan, unutulmaz konserlerine yenilerini ekledi.

Amsterdam’da canlı müziğin başkenti olarak anılan ve tarihinde Madonna, The Rolling Stones ve Coldplay gibi efsanevi isimlerin, efsane konserleri bulunan AFAS Live’da sahne alan Megastar Tarkan, hemen arkasından Avusturya’nın en büyük konser alanlarından biri olan Wiener Stadthalle’de sevenleri ile bir araya geldi.

Toplamda 10.000 kişinin katılım gösterdiği her iki konserde de, pop müziğin klasikleşmiş şarkıları ile izleyenleri anılarında yolculuğa çıkaran Megastar Tarkan, unutulmaz konserleri arasına yenilerini ekledi.

Amsterdam ve Viyana konserlerinden sonra turnenin beşinci durağını da geride bırakan Tarkan, yılsonuna kadar Zürih, Hannover ve Cologne’da gerçekleştireceği konserlerle Avrupa Turnesi’ne devam edecek.

Konser Takvimi:

30 Kasım 2019: Zürih, İsviçre (Samsung Hall)

06 Aralık 2019: Hannover, Almanya (TUI Arena)

21 Aralık 2019: Cologne, Almanya (Lanxess Arena)