Arabalı sinema keyfi Uzunköprü'de

Arabalı sinema keyfi Uzunköprü'de

Uzunköprü Belediyesi pandemi sonrası ülke genelinde girilen kontrollü normalleşme sürecinde kültür sanat etkinliklerine sosyal mesafe ve hijyen kurallarını gözeterek yeniden start verdi. Bu doğrultuda düzenlenen “Arabalı Sinema” etkinliği ile Uzunköprülüler nostaljik bir gece yaşadılar.


Eski terminal alanında düzenlenen etkinlikte yüzlerce Uzunköprülü Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’ ile keyifli saatler geçirdi .
Etkinlikle ilgili olarak konuşan Trakya’nın tek kadın belediye başkanı, Belediye Başkanımız Özlem Becan, “Pandemi süreci yaşanmamış olsaydı bu yaz, Uzunköprü’yü birçok etkinlikle buluşturmayı amaçlıyorduk.

 Bu kapsamda ne yazık ki festivalimizi ertelemek zorunda kaldık. Ancak sosyal ve kültürel etkinliklerimize pandemi önlemleri çerçevesinde kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu etkinliklerden biri olan arabada sinema etkinliğini halkımız bizlerden yoğun bir şekilde talep etmişlerdi. Eski terminal alanımızda düzenlenen etkinlikte hayatımız boyunca sadece Yeşilçam filmlerinde gördüğümüz o nostaljik ve güzel anları ailem Uzunköprülüler ile birlikte yaşamak çok güzeldi. İlerleyen günlerde etkinliğimizi sürdürmeyi düşünüyoruz” dedi.

Uzunköprü Belediyesi tarafından etkinliğe katılan konuklara mısır ikramında bulunarak ayrıca gecenin anısına hatıra bileti hediye edildi.