Bu hafta 13 yeni film vizyona girdi

Bu hafta 13 yeni film vizyona girdi

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 10 film vizyona girdi. İşte onlardan bir kaçı...

Meg: Derinlerdeki Dehşet

Haftanın sinema salonunda izlemesi en keyifli filmi Meg: Derinlerdeki Dehşet Steve Alten'ın aynı adlı roman serisinden sinemaya uyarlandı. Megaladon adlı 22 metrelik köpek balığının neslinin tükendiğini zanneden denizaltı mürettebatının şaşkınlığını, tek hareketiyle tusunamiye yol açan Meg’in yarattığı korkuyu, insanların beyhude kaçışlarını izlemek tabi ki çok zevkli. Steven Spielberg imzalı ilk “Jaws” filminden bu yana 43 yıl geçti. Teknoloji ve balıklar gelişti. Benim gibi eski ruhu seviyorsanız bile bu filmde de tatmin edici ve samimi sahneler olacağını söyleyebilirim. Jon Turteltaub imzalı filmde Meg’le baş edebilecek tek adam Jason Statham başrolde.

Beni Satan Casus

Mila Kunis ve Kate McKinnon'ın başarılı performanslarıyla göz doldurduğu Beni Satan Casus eğlenceli, düşünmeye gerek kalmadan, gülümseyerek izlenebilecek bir komedi-macera. Eski sevgilisinin bir ajan olduğunu öğrenen Audrey ve arkadaşı Morgan’ın dünyayı kurtarmalarına kadar uzanan absürt macerayı Susanna Fogel yönetiyor.

Dovlatov

8 yaşında yazar olmak istediğine karar veren, dergilere yazıları yollayan, 100’den fazla red cevabı alan, Yazarlar Sendikası'na üyeliğini kovalayıp ufak yazı işleriyle geçinen Rus yazar Sergei Dovlatov’un 6 gününü anlatan Dovlatov Aleksey German imzasını taşıyor. 1971’in Leningrad’ında geçen filmde Dovlatov’un tanıştığı ünlü Rus yazar ve sanatçılarını da izleyeceksiniz.