CEM BELEVİ; FARKINDA MISIN, SÜRPRİZ KLİBİ İLE ŞOKE EDECEK!

CEM BELEVİ; FARKINDA MISIN, SÜRPRİZ KLİBİ İLE ŞOKE EDECEK!

Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Cem Belevi, sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Farkında Mısın’ adlı yeni teklisiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Cem Belevi, sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Farkında Mısın’ adlı yeni teklisiyle müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.  Düzenlemesi ünlü müzisyen Ersay Üner’e ait olan şarkı Osman Taşdaş/Taş Plak etiketi ile 17 Ekim’den itibaren tüm dijital platformlarda yerini alacak!

 

KLİPTEKİ SON İÇİN HAYRANLARIMDAN ÖZÜR DİLERİM!

Ünlü sanatçı Belevi, yine hit olmaya aday bu slow şarkının klibi için Erdi Sevinç’in yönetmenliğinde kamera karşısına geçti. Cem Belevi’ye klibinde ünlü oyuncular Hira Koyuncuoğlu ve Mustafa Vuran ile minik oyuncu Masal eşlik etti. Çekimleri İstanbul’da 12 saat aralıksız devam eden klibin sonundaki sürpriz Belevi hayranlarını şoke edecek! Yaklaşık iki yıl önce yazdığı şarkısını yakın çevresinin yoğun isteği üzerine kitlelerle buluşturmaya hazırlanan Belevi, sinema tadında çekilen klibi ile kariyerinde bir basamak daha yükselecek. Beş ayrı mekanda hayli yoğun ve yorucu bir tempo ile çekimleri tamamlayan Belevi ‘yeni şarkımız çok duygu yüklü ve uzun yıllar dinlenecek. Klipteki şok edici son için hayranlarımdan şimdiden özür dilerim’ diyerek merak uyandırdı.

 

 

FARKINDA MISIN

Atsan atılmaz satsan satılmaz

Bir aşk bir dert bir yarası var

Öyle kolay kapanmaz artık

Onun alında yazısı var

 

Belki diner belki de biter

Umurumda mı ne fark eder

Acın dert değil

Bana iyi olman yeter

 

Farkında mısın

Aylar geçti senden haber almadım

Farkında mısın

Kaç zamandır sesini bile duymadım

Sen orda mısın

Bir başka tende mi dudakların

Koynunda mısın

Boş ver sormadım

 

Söz-Müzik: Cem Belevi

Düzenleme: Ersay Üner