Cep Herkülü'ne yakışır 'Gala'

Cep Herkülü'ne yakışır 'Gala'

Olimpiyat şampiyonumuz Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' filminin galası yapıldı. Şampiyon anısına boş bırakılan, çiçeklerle bezenmiş koltuk gecenin sürprizi oldu.

Dijital Sanatlar Yapımevi’nin son filmi 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu'nun galası yapıldı. Kardeşi Muharrem Süleymanoğlu’nun anılarını anlattığı 'Kardeşim Naim' kitabından yola çıkılarak çekilen filmin yönetmen koltuğunda Özer Feyzioğlu oturdu. Barış Pirhasan ile Özer Feyzioğlu’nun senaryosunu yazıp Fahir Atakoğlu’nun müziklerini yaptığı yılın merakla beklenen filminin galasına ilgi büyüktü.

Muharrem Süleymanoğlu ve film ekibiyle birlikte spor ve sanat camiasından pek çok ismin katıldığı galada gözyaşlarına hakim olamayan izleyiciler, efsanevi sporcumuzun beyazperdede yansıyan hüzünle harmanlanmış, kırılması imkansız rekorlarla taçlanmış başarılarına alkışlarla eşlik etti. Salondaki en büyük sürpriz ise Naim Süleymanoğlu anısına boş bırakılan, çiçeklerle bezenmiş koltuktu. Bugün 1000’in üzerinde salonda vizyona giren ve her yaştan izleyicileri salonlarda buluşturacak bu kıymetli filmi, 6 yaş ve üzeri çocuklar da aileleriyle birlikte izleyebilecek.

Gala gecesinde film ekibiyle birlikte, Muharrem Süleymanoğlu, Eypio, olimpiyat şampiyonu haltercilerimiz Halil Mutlu, Taner Sağır, kaleci Volkan Demirel, Ali Poyrazoğlu, Kerem Cem gibi spor ve sanat camiasından değerli isimler katıldı.

Genç ve yetenekli oyuncu Hayat Van Eck’in Naim Süleymanoğlu’nu canlandırdığı 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu'nda, babası Süleyman Süleymanoğlu’nu Yetkin Dikinciler, annesi Hatice Süleymanoğlu’nu Selen Öztürk rol alıyor. Filmde ayrıca Gürkan Uygun, Levent Ülgen, Renan Bilek, Barış Kıralioğlu, Bülent Alkış, Kemal Başar, Mehmet Esen, Evren Erler, Mustafa Kırantepe ve Uğur Güneş ile İsmail Hacıoğlu rol alıyor.