Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Eskişehir'de toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Eskişehir'de toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu ilkini Eylül ayında Hakkâri’ye, ikincisini Ekim ayında Hatay’a yaptığı il ziyaretlerinin üçüncüsünü 11-12 Kasım’da Eskişehir’de gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu, Türkiye'nin kültür ve sanat birikimini yakından takip etmek, amacıyla başlattığı ve ilk ikisini Hakkâri ve Hatay’da gerçekleştirdiği il ziyaretlerinin üçüncüsünü 11-12 Kasım tarihlerinde Eskişehir’de gerçekleştirecek.

Kurul, kültür ve sanat yönünden önemli bir potansiyel barındıran Eskişehir’deki Sazova Kültür Sanat Bilim Merkezi’nde, Eskişehir Valiliği ev sahipliğinde bir toplantıya katılacak.

Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu Başkan Vekili Araştırmacı - Yazar Prof. Dr. İskender Pala, kurul üyeleri Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Fecir Alptekin, Cumhurbaşkanlığı Danışmanı Havva Hümeyra Şahin, sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Sosyolog – Yazar Prof. Dr. Ümit Meriç, Hattat Mehmed Özçay ile Eskişehir’in önde gelen yetkilileri toplantıda bir araya gelecek.