Deniz Işın Coşkuner’in Yeni Romanı Çıkışı Bulamayan Adam Tüm Kitapçılarda!

Deniz Işın Coşkuner’in Yeni Romanı Çıkışı Bulamayan Adam Tüm Kitapçılarda!

Hem edebiyat hem de iş dünyasında çalışmalarda bulunan ve yenilikçi girişimleriyle adından söz ettiren Deniz Işın Coşkuner, yeni romanı “Çıkışı Bulamayan Adam” ile bir kere daha hayranlarının karşısına geçti.

Hem edebiyat hem de iş dünyasında çalışmalarda bulunan ve yenilikçi girişimleriyle adından söz ettiren Deniz Işın Coşkuner, yeni romanı “Çıkışı Bulamayan Adam” ile bir kere daha hayranlarının karşısına geçti. Romanın oldukça sürükleyici olduğunu ifade eden Coşkuner, yeni kitabıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Yeni romanım, benim için edebiyat dünyasının daha da içinde yer almak anlamına geliyor. Çünkü her romanda farklı bir tarz deniyorum. Böylelikle kendimi geliştirme şansı elde ediyorum. Bu nedenle oldukça mutluyum.”

whatsapp-image-2023-04-10-at-22-18-44.jpeg

Kitabının tüm kitapçılarda bulunduğunu ifade eden Coşkuner, hayranlarının istedikleri zaman yeni romanına ulaşım sağlayabileceklerini belirtti: “Açıkçası sürükleyici bir roman yazma fikri beni çok heyecanlandırdı. Neyi nasıl yapmalıyım sorusu üzerinden hareket ettim. Bu noktada, kitabımı istediğim hale getirdim, diyebilirim. Şu anda kitabım tüm kitapçılarda yerini almış durumda. Okurlarım, yeni romanıma birçok farklı mecra üzerinden ulaşma şansı elde edebilir.”

whatsapp-image-2023-04-10-at-22-18-28.jpeg

“Sürükleyici ve Heyecan Dolu Bir Roman ile Karşınızdayım”

Yeni romanının çok ilginç bir konuya sahip olduğunu belirten Deniz Işın Coşkuner, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Anadolu beyefendisi bir karaktere yoğunlaşan roman, temel olarak bu adamın başından geçenleri anlatıyor. Tabi bunu yaparken heyecan ve gerilimi bir arada kullandım. Bu sayede okurlarımın sürükleyici bir roman ile karşı karşıya kalmasını ve kendilerini gizemli bir ortamda bulmalarını istedim.”

“Yeni Romanıma Birçok Yerden Ulaşılabilir”

Yeni romanı birçok mecra üzerinden satışa sunulan Deniz Işın Coşkuner, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: “Romana ulaşılacak mecraların sayısı oldukça fazla. Hem fiziksel hem de online satın alma yöntemleri var. Bu nedenle kolaylıkla yeni kitabıma ulaşabilirsiniz. Umuyorum ki kitabı yazma sürecindeki heyecanımı okurlarım da aynı şekilde paylaşır. Çünkü bu benim için oldukça değerli. Ayrıca okurlarımın yorumları ve geri dönüşlerini de önemsediğim için onlardan gelecek bildirimlerin beni oldukça geliştirdiğini söyleyebilirim. Ben edebiyat dünyasında daha fazla yer almak istiyorum. Bu nedenle çalışmalarıma aynı çizgide devam edeceğim. Yeni projelerim için fikir oluşturma aşamasındayım. İlerleyen dönemlerde onlarla ilgili de gelişmeler olacağını rahatlıkla söyleyebilirim.”