Emrah Serbes, Enver Aysever'e fena 'kafa' attı

Emrah Serbes, Enver Aysever'e fena 'kafa' attı

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi çeken Behzat Ç. dizisinin senaristi, Kafa Dergisi yazarı, romancı Emrah Serbes, televizyoncu Enver Aysever'in Kafa ve bir grup edebiyat dergisiiçin yazdığı eleştirisine akşam, sabah ayar verdi

Televizyon programcısı Enver Aysever, twitter üzerinden Türkiye'de yayınlanan edebiyat dergilerine ağır suçlamalarda bulundu. Bu dergiler arasında Emrah Serbes'in düzenli olarak yazdığı Kafa da vardı. Serbes, Aysever'in bu eleştirisine çok sert cevap verdi. 

Aysever attığı tweette havuz medyası ile edebiyat dergilerini bir tutarken "Sidikli havuz medyası kadar, Ot, Bok, Kafa, Göz dergileri de edebiyatın kanını emiyor. İyi düşünün derim ben." diye yazdı. Serbes de Aysever'in Kafa'da yazmak için kendilerine yalvardığını belirterek "Enver işine gücüne bak, @kafadergisi 'nde yazmak için yalvardın kaç ay yeteneksizsin diye yazdırmadık, efendi ol, çamur atma." ifadelerini kullandı.

ENVER AYSEVER, EMRAH SERBES'E CEVAP VEREMEDİ

Enver Aysever'in, Emrah Serbes'in yazdıklarına cevap verememesi üzerine, Serbest, Aysever'in "Neyse herkese günaydın... İlk iş günü iyi gider umarım. Sabah trafik nasıldı?" tweetine alaycı bir üslupla "Köprü biraz sıkışık Enver, ama bu kadar yazma hırsın varsa gel trafik yazıları yaz bizim Kafa'da sana ufak bi köşe ayarlarım" diye yazdı. Aysever, Serbes'in bu tweetine de cevap vermedi.