‘En Uzun Gece’ özel gösterimde tam not aldı

‘En Uzun Gece’ özel gösterimde tam not aldı

Orhan Kılıç’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı ilk filmi “En Uzun Gece” için gösterime girmeden önce Kanyon Sinemaları’nda özel gösterim yapıldı.

18 Ekim 2019’dan itibaren sinema seyirciyle buluşan filmin özel gösterimine çok sayıda davetli ve filmin oyuncuları tam kadro katıldı. Filmin sonunda ayakta alkışlanan film ekibi, ilk izleyicilerinden geçer not aldı!

Televizyon ve sinema izleyicisinin çok yakından tanıdığı oyuncu Orhan Kılıç, senaryosunda ve yönetmenliğinde kendi imzası bulunan ‘En Uzun Gece’ adlı sinema filmi ile Cuma günü beyazperdedeki yerini alacak.

İlk projesinde oyuncu olarak da katkıda bulunan ve ‘Fırtına’ lakaplı baş komiser Murat karakterine hayat veren Orhan Kılıç’a Eda Erol eşlik ediyor. Kirli işleri ortaya çıkaran ve suçlularla mücadele eden Savcı Aslı olarak sinema izleyicisinin karşısına çıkacak olan Eda Erol, ilk oyunculuk denemesinde Orhan Kılıç’tan tam not aldı.

Korkusuz ve cesur bir polis olan Fırtına Murat karakterinin ekip arkadaşını ise Cem Kılıç canlandırıyor. Ayrıca Umut Özkan, Gamze Dar, Murat Aydın, Ayça Denker, Ece Müderrisoğlu, Serkan Kuşari, Mustafa Yılmaz ve Bülent Aydoslu’nun da yer aldığı En Uzun Gece’de mülteci sorunlarından uyuşturucu baronlarına ve organ mafyasına kadar birçok konu işleniyor.

Hazırlık süreci iki yıl süren, sinema izleyicisinin ilk dakikasından sonuna kadar nefeslerini tutarak izleyeceği ‘En Uzun Gece’ polisiye aksiyon seven sinema izleyicisi ile buluşacak.

Filme çok inandığını belirten Orhan Kılıç film öncesi yaptığı konuşmasında “İlk filmimde bana destek olan herkese sonsuz teşekkür ederim. Bir hayal ile yola çıktık, çok yorulduk ve çok çalıştık. Zorlandığımız zamanlar da oldu evet. Buradan edindiğim tecrübeyi de sonraki filmlerime aktarmaya devam edeceğim. Bu daha başlangıç’ dedi.